De tapa en tapa 2017

I amb la calor arriba una nova edició de la popular Ruta de tapes Terrassenca, “De tapa en tapa”. Una ruta gastronòmica, iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, iniciada el 2010, per tal de promocionar la gastronomia local. Aquests dies està omplint la ciutat de Terrassa amb una gran varietat de tapes a un preu de 2,50 euros acompanyada d’un quinto d’Estrella Damm. Enguany durarà del 19 de maig al 18 de juny.

Després de l’èxit que va tenir la nostra tapa de bacallà en l’edició passada (en la que vem quedar quarts) era tot un repte pensar en la d’aquest any. Havia d’estar com a mínim a l’alçada de l’anterior. Així doncs ens vem posar a treballar amb l’equip de cuina per elaborar una bona tapa per oferir en aquesta edició.

El resultat? Un bracet d’ànec confitat lacat amb mandarina, amb una base de limoncello i un aire de vermut. Una delícia!

I el més curiós és l’orígen de la recepta que ha dissenyat la nostra cap de cuina, ja que és una evolució d’un còctel que va crear en la seva etapa a l’escola d’hoteleria Joviat, amb el que va guanyar un premi. Per tant la nostra tapa és una evolució d’un còctel premiat a un plat, on el protagonista n’és l’ànec confitat de Collverd. I el conjunt de cítrics que li aporta la recepta li queden de meravella!

Veniu a tastar-la al Tivoli! Us l’oferirem els divendres i dissabtes, de 20 a 23 hores. I no oblideu segellar el vostre llibret i valorar-nos. Us esperem!

You may like

De tapa en tapa 2017

May 31, 2017